HUF
EUR
 magyar | english | deutsch | dutch 
Kitüntetések Katalógusok, Kellékek Szállítási, fizetési feltételek Magyarország területén
100 000 Ft vásárlás felett
ingyenes!
KÜLFÖLDRE is postázunk!
Hírlevél

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:

   • Felvásárlás: A legmagasabb napi áron megvásároljuk eladásra kínált numizmatikával kapcsolatos tárgyait, erről a szolgáltatásunkról bővebben a „Felvásárlás” menüpontban olvashat.

 

  • Aukció: Vállaljuk eladásra kínált érméi internetes aukción történő értékesítését saját aukciós oldalunkon. Ha csak egy-két hónapon belül van szüksége készpénzre, akkor ezt a megoldást ajánljuk, mivel így közvetlenül a gyűjtők vásárolják meg az érméit és ebből kifolyólag magasabb ár érhető el. Havonta egy alkalommal indulnak aukcióink, így bármikor is szeretne hozzánk beadni tételeket, garantáltan rövid időn belül pénzhez jut. Erről a szolgáltatásunkról bővebben az „Aukció” menüpontban olvashat.

 

  • Bizományos értékesítés: Amennyiben nem sürgős az eladás és a legmagasabb árat szeretné érméiért kapni, akkor ezt a lehetőséget ajánljuk. Ez esetben feltöltjük érméjét a webáruházunkba, illetve  kihelyezzük az üzletünkben egy közösen megbeszélt áron és amint az elkelt, a jutalékunk levonása után ön megkapja a pénzét. Ezen szolgáltatásunk díja értéktől függetlenül egységesen 10%.


  • Csere, beszámítás: Ha olyan terméket talál a weboldalunkon, amelyiket meg szeretné vásárolni, de nincs elég készpénze, viszont van olyan érméje, amitől megválna, azt szívesen beszámítjuk, vagy ha az ön érméje nagyobb értékű, akkor rá is fizetünk.


  • Érme vadászat: Amennyiben olyan érmét (vagy érméket) keres, melyet (melyeket) nem talál weboldalunkon, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi beszerezzük önnek!

 

Amennyiben további kérdése merül fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!


 Személyes konzultációra az üzletünkben van lehetőség. (4024 Debrecen, Vár utca 8.)

E-mail: info@optimusnumizmatika.hu

Telefonszám: +36 70 395 33 92