Felvásárlás
 

Felvásárlás

A legmagasabb napi áron keresünk megvételre:

 

- Magyar és külföldi arany, ezüst, nemes és színesfém érméket, érmeket, kitüntetéseket, tömböket, bankjegyeket, forgalomból kivont valutákat, tehát mindent, ami a numizmatikával kapcsolatos.

- Egy-egy darabot és teljes gyűjteményeket egyaránt vásárolunk.

- Tegyen próbára minket és kérjen árajánlatot az email-címünkön: info@optimusnumizmatika.hu vagy látogasson el üznetünkbe 4024 Debrecen, Kálvin tér, Vár utca 8. 

- Amennyiben mégsem tudunk megállapodni, vállaljuk érméi bizományos, illetve gyűjtemények, vagy ritkább darabok esetén nemzetközi árveréseink keretében történő értékesítését.

A felvásárlás, beadás rövid folyamata:

Ha szeretné eladni tételeit, a szakértőinkkel történő megegyezés után AZONNAL, KÉSZPÉNZZEL fizetünk.

Ha el- vagy beadni szeretné tételeit nincs más dolga, mint felkeresni irodánkat a tételekkel.

Előzetes időpont egyeztetés nem szükséges, azonban ha komoly gyűjteményeket, vagy nagy értékű anyagot szeretne eladni, érdemes előtte konzultálni szakértőinkkel, akiket az alábbi telefonszámon érhet el:

+36703953392

Amennyiben nem tud személyesen irodánkba befáradni, vagy csak érdeklődni szeretne, küldjön email-t az info@optimusnumizmatika.hu címre, szakértőink rövid időn belül válaszolnak Önnek.

Értékbecslést e-mailen vagy telefonon keresztül a legtöbb esetben lehetetlen adni, látni kell a tárgyakat ahhoz, hogy megfelelően meg lehessen ítélni azok értékét / eredetiségét. Néhány fotó alapján azonban meg tudjuk mondani, hogy érdemes-e behozni őket irodánkba?

Bármilyen egyéb kérdésben szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.