HUF
EUR
 magyar | english | deutsch | dutch 
Kitüntetések Katalógusok, Kellékek Szállítási, fizetési feltételek Magyarország területén
100 000 Ft vásárlás felett
ingyenes!
KÜLFÖLDRE is postázunk!
Hírlevél

Hírek

Hihetetlen dolgot találtak hazánkban

2017. április 19., szerda
Tovább
Létrával mentek a múzeumba, és elloptak egy 100 kilós aranyérmét
Betörtek hétfőn hajnalban a berlini Bode Múzeumba, ahonnan egy 100 kilós aranyérmét loptak el, írja a Berliner Zeitung. A II. Erzsébetet ábrázoló, 1 millió kanadai dollár névértékű érme piaci értéke 3,7 millió euró, azaz több mint 1 milliárd forint lehet. 
Tovább
Érdemes gyűjteni a régi pénzeket?

Érdemes gyűjteni a régi pénzeket?

Írta: Schilling Tamás - Készült: 2017. január 19.


Egy ókori pénzt látva milliók lebegnek szemünk előtt, pedig elképzelhető, hogy rengeteg van belőle, és fabatkát sem ér. A numizmatika bonyolult, de végtelenül érdekes befektetési lehetőség – és életre szóló hobbi. A kezdetekhez adunk fogódzót cikkünkben.
Tovább
Miért kell felmennie az aranynak?
A Szaudi királyi család tényleg komolyan gondolja, hogy piacra viszi az Aramco-t. A 2000 milliárd dollárosra becsült tőzsdei bevezetés a legnagyobb lesz a történelemben.Noha csak 5-10%-nyi részvényt akarnak első körben eladni, ez mégis akkora kibocsátás lesz, ami jelezheti a 2009 óta tartó részvény piaci emelkedés végét.
Tovább
18 DOLLÁR FELETT SEM NYUGSZANAK AZ EZÜST BIKÁK
Az arany unciánkénti árfolyama januárban még csak 1060 dollárt ért, napjainkban a Brexit viharfelhők már 1360 dollárig is felrepítették. El is fáradt ezen a héten a nagy menetelésben, de érdemes a másik nemesfémre, a befektetési ezüstre is rátekinteni. Az ezüst tovább menetel.


Tovább
Mit lépne Dagobert bácsi? – Az aranybánya-árfolyamok és a bányászbéka

2016. január 18. 16:00

Alap blog

Nagyjából 5 évvel ezelőtt, 2010 januárjában 1100 dollár volt az arany unciánkénti ára. Szinte pont annyi, mint ma. A nemesfémet kitermelő bányatársaságok piaci értéke azonban most csupán töredéke az akkorinak. A legnagyobb aranybányák elveszítették teljes vállalatértékük több mint felét, a részvényesek pedig csaknem 70 (!) százalékos értékvesztést szenvedtek el. Ekkora eltolódásra évtizedek óta nem volt példa. A kérdés az, hogy a szokatlan helyzetben működnek-e a megszokott válaszok.

Tovább
A kínai piac hozta mozgásba az aranyat
A kínai piac újbóli kinyitásával élénkült az arany iránti kereslet, emellett a befektetők már a délutáni átfogó munkaerő-piaci adatokra várnak az Egyesült Államokból. Csökken az olaj a fontos amerikai adatok előtt – írják összefoglalójukban a Quaestor elemzői.
Tovább
Bitcoin fizetési lehetőség
Cégünk ismét egy új szolgáltatással bővült, mégpedig a Bitcoinnal történő fizetés lehetőségével.
Ez egy kiváló alternatívája lehet az banki átutalásnak, mivel mindenféle díjtól, jutaléktól mentesen tud interneten vásárolni és mindezt akár anonim módon.
Amennyiben kérdései merülnek fel, írjon nekünk! 
Tovább
Cégünk egy új szolgáltatással bővült
!ÚJDONSÁG! Záloghitelezés

Cégünk egy új szolgáltatással bővült. Amennyiben készpénzre van szüksége, viszont nem szeretne végleg megválni érméitől, gyűjteményétől, záloghitelező partnereink segítségével hitelt folyósítunk önnek, melynek fedezetét az ön érméi képezik. A hitelt nem cégünk nyújtja, mi csak az értékbecslést illetve, közvetítést végezzük, amiért a hitelt nyújtó partnereinktől kapunk jutalékot, így Ön nem fizet a részünkre. 


Tovább
3500 dollárig emelkedhet az arany árfolyama
A javuló gazdasági fundamentumok illetve a tengerentúli pénznyomda közelgő leállítása miatt az év jelentős részében gyengén teljesített az arany. Az utóbbi közel 1 hónapban azonban újra magára talált a sárga nemesfém, és az 1180 dolláros lokális mélypontról 1420 dollár felé emelkedett az árfolyam. Azonban a Citi vezető technikai elemzője jóval nagyobb emelkedést valószínűsít, és 3500 dolláros árfolyamot sem tart elképzelhetetlennek - írja a Business Insider.
Tovább

< Vissza